Aandelen Enbridge kopen

Wil je beleggen in Enbridge aandelen? Op deze pagina kan je direct Enbridge aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Enbridge. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Enbridge raadplegen. Enbridge is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENB.

Waar kan je Enbridge aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Enbridge kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Enbridge?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Enbridge. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Enbridge?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Enbridge? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Enbridge is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Enbridge.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Enbridge

Enbridge is een zeer bekend en geroemde Canadese multinational en een alom bekend energie transportbedrijf met hoofdkwartier in Calgary.  De onderneming richt zich specifiek op transport, de distributie en de opwekking van energie  Dat doet het hoofdzakelijk in Noord Amerika. Op de Toronto Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de noemer ENB. Enbridge werd opgericht in 1949. 
Union Gas is de meest bekende dochter van Enbridge, dat  in het bezit is van je grootste aardgas distributiecentrum van Canada. Enbridge verstrekt distributiediensten in Ontario, Quebec en New York.