Aandelen Encompass Health kopen

Wil je beleggen in Encompass Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Encompass Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Encompass Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Encompass Health raadplegen. Encompass Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EHC.

Waar kan je Encompass Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Encompass Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Encompass Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Encompass Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Encompass Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Encompass Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Encompass Health

Encompass Health is met het hoofdkantoor gevestigd in Birmingham in Alabama. Het wordt gezien als een van de grootste leveranciers van post-acute gezondheidsdiensten in Amerika. De diensten worden geboden aan facilitaire maar ook aan thuis gebaseerde postacute services. Encompass Health doet dat in 36 staten alsmede in Puerto Rico.
De aandelen van Encompass Health worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als EHC. De onderneming werd gesticht in 1984 en Encompass Health heeft in de loop der jaren door het enorme netwerk van intramurale revalidatieziekenhuizen, thuiszorginstellingen en ook hospices prachtige resultaten geboekt.