Aandelen Encompass Health kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Encompass Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Encompass Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Encompass Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Encompass Health raadplegen. Encompass Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EHC.

Waar kan je Encompass Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Encompass Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Encompass Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Encompass Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Encompass Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Encompass Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Encompass Health

Sterke punten Encompass Health

 • Leider in postacute zorg: Encompass Health heeft een sterke positie als een van de belangrijkste aanbieders van postacute zorgdiensten.
 • Breed scala aan diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan revalidatie- en thuisgezondheidszorgdiensten om te voldoen aan de behoeften van patiënten.
 • Hoogwaardige zorgverlening: Encompass Health staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande zorg en toewijding aan het welzijn van patiënten.
 • Uitgebreid netwerk: Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van faciliteiten en zorgprofessionals, waardoor het een breed bereik heeft.

Zwakke punten Encompass Health

 • Regelgevingsrisico’s: De postacute zorgsector is onderhevig aan regelgeving en beleidswijzigingen, wat van invloed kan zijn op de bedrijfsvoering van Encompass Health.
 • Afhankelijkheid van verzekeringsvergoedingen: Het bedrijf is afhankelijk van verzekeringsvergoedingen en veranderingen in vergoedingsstructuren kunnen de inkomsten beïnvloeden.
 • Concurrentie: De concurrentie in de postacute zorgmarkt is intens, wat kan leiden tot druk op de prijzen en winstmarges.
 • Arbeidskosten en personeelstekorten: De stijgende arbeidskosten en het tekort aan gekwalificeerd personeel kunnen uitdagingen vormen voor Encompass Health.

Over Encompass Health

Encompass Health is met het hoofdkantoor gevestigd in Birmingham in Alabama. Het wordt gezien als een van de grootste leveranciers van post-acute gezondheidsdiensten in Amerika. De diensten worden geboden aan facilitaire maar ook aan thuis gebaseerde postacute services. Encompass Health doet dat in 36 staten alsmede in Puerto Rico.

De aandelen van Encompass Health worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als EHC. De onderneming werd gesticht in 1984 en Encompass Health heeft in de loop der jaren door het enorme netwerk van intramurale revalidatieziekenhuizen, thuiszorginstellingen en ook hospices prachtige resultaten geboekt.

Encompass Health

Wel of niet aandelen Encompass Health kopen?

Encompass Health is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van postacute zorgdiensten, waaronder revalidatie en thuisgezondheidszorg. Als je overweegt om aandelen van Encompass Health te kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Het is belangrijk om te beseffen dat beleggen in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt. De aandelenmarkt kan soms onvoorspelbaar zijn, en de waarde van je investering kan fluctueren. Daarom is het verstandig om je goed te informeren voordat je een beslissing neemt.

Als je geïnteresseerd bent in de gezondheidszorgsector en gelooft in de groei van postacute zorgdiensten, kan Encompass Health een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft een solide reputatie en is een belangrijke speler in deze branche.

Het is echter ook belangrijk om de financiële gezondheid van Encompass Health te beoordelen. Bekijk de recente kwartaalcijfers en jaarverslagen om inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf. Daarnaast is het verstandig om op de hoogte te blijven van het nieuws en de ontwikkelingen in de sector.

Onthoud dat het kopen van aandelen altijd een persoonlijke beslissing is. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met het risico en de mogelijke opbrengsten voordat je investeert. Als je twijfelt, is het verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur.

Kortom, het kopen van aandelen Encompass Health kan interessant zijn voor investeerders die geloven in de groei van postacute zorgdiensten. Zorg ervoor dat je grondig onderzoek doet en bewust bent van de risico’s voordat je een beslissing neemt. Succes!