Aandelen Endesa kopen

Wil je beleggen in Endesa aandelen? Op deze pagina kan je direct Endesa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Endesa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Endesa raadplegen. Endesa is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ELE.E.

Waar kan je Endesa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Endesa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Endesa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Endesa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Endesa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Endesa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Endesa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Endesa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Endesa

Endesa is een van de grootste elektriciteitsbedrijven in Spanje. Belangrijkste aandeelhouder van Endesa is sinds 2007 het Italiaanse nutsbedrijf ENEL. Aandelen van Endesa worden op de beurs in Madrid verhandeld als ELE. Het hoofdkantoor van Endesa vind je overigens in de Spaanse hoofdstad Madrid.
Endesa werd gesticht in 1944 door het Instituto Nacional de Industra, als we spreken van het jaar 1944. Destijds was het bedrijf gevestigd in Ponferrada. Moedermaatschappij is Enel, terwijl een bekende dochteronderneming is Enel American, zoals ook Nuclencor dat is. Endesa is sinds 2007 ook in ons land actief.