Aandelen Endo kopen

Wil je beleggen in Endo aandelen? Op deze pagina kan je direct Endo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Endo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Endo raadplegen. Endo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENDP.

Waar kan je Endo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Endo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Endo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Endo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Endo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Endo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Endo

Endo is in Ierland gevestigd en geniet bekendheid als farmaceutisch specialist in marktgeneesmiddelen. Het haalt het overgrote deel van de omzet uit de Amerikaanse gezondheidzorg. Het hoofdkantoor staat in Dublin, Ierland.
Endo zag het levenslicht in 1997 en is een volle dochter van Par Pharmaceuticals. Hoewel zo goed als alle klanten uit Amerika komen, is het bedrijf dus statutair in Ierland gevestigd. Dit heeft vooral te maken met de vennootschapsbelasting die geldt in de branche en het gunstigere klimaat dat Ierland wat dat betreft heeft. Operationeel hoofdkantoor is overigens gevestigd in Malvern in Pennsylvania. Het bedrijf staat genoteerd aan de Nasdaq en een S&P 600 component.