Aandelen Energizer kopen

Wil je beleggen in Energizer aandelen? Op deze pagina kan je direct Energizer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Energizer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Energizer raadplegen. Energizer is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENR.

Waar kan je Energizer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Energizer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Energizer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Energizer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Energizer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Energizer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Energizer

Energizer is een Amerikaanse fabrikant en een van de grootse fabrikanten van batterijen ter wereld. Het hoofdkantoor staat in St. Louis in Missouri. Het bedrijf werd al in 1896 opgericht en de bekendste dochter van Energizer is zonder twijfel Everready Battery Company.
Energizers produceert batterijen en doet dat onder tal van verschillende merknamen, namen als bijvoorbeeld Energizer, Rayovac, Varta en Everready. Ooit had Energizers overigens ook bedrijven in persoonlijke verzorging. Deze tak ging later echter verder als Edgewell Personal Care. In 2019 kocht Energizers Rayovac en Varta en later ook nog eens de autocare divisie van Spectrum.