Aandelen Energy Transfer kopen

Wil je beleggen in Energy Transfer aandelen? Op deze pagina kan je direct Energy Transfer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Energy Transfer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Energy Transfer raadplegen. Energy Transfer is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ET.

Waar kan je Energy Transfer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Energy Transfer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Energy Transfer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Energy Transfer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Energy Transfer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Energy Transfer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Energy Transfer

Energy Transfer is actief op het gebied van transport voor aardgas en propaanleidingen. De activiteiten zijn georganiseerd in de regio Delaware, terwijl het hoofdkwartier zich bevindt in Dallas, Texas.
Grondlegger van het bedrijf is Ray Davis, die samen met Kelcy Warren het bedrijf in 1985 stichtte. Onder de naam ETP-E worden de aandelen openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Rover Pipeline is een bekende dochteronderneming. Energy Transfer is specifiek actief in de staat Texas en bezit ook voor de volle 100 procent de distributierechten in Sunoco LP.