Aandelen Enersys kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Enersys aandelen? Op deze pagina kan je direct Enersys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Enersys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Enersys raadplegen. Enersys is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENS.

Waar kan je Enersys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Enersys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Enersys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Enersys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Enersys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Enersys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Enersys

Sterke punten Enersys:

 • Wereldwijde aanwezigheid: Enersys heeft een sterke aanwezigheid op wereldwijde schaal en bedient klanten over de hele wereld met zijn energieopslagoplossingen.
 • Breed productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan energieopslagproducten en -diensten, waaronder batterijen, laadapparatuur en oplossingen voor energiebeheer.
 • Technologische innovatie: Enersys blijft innoveren in de sector van energieopslag en introduceert regelmatig nieuwe technologieën en verbeteringen in zijn producten.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en biedt oplossingen voor energieopslag die bijdragen aan een groenere en milieuvriendelijkere toekomst.
 • Strategische partnerships: Enersys werkt samen met strategische partners om zijn klanten de best mogelijke oplossingen te bieden en de marktpositie te versterken.

Zwakke punten Enersys:

 • Concurrentie in de sector: Enersys opereert in een competitieve markt waar andere spelers ook actief zijn, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.
 • Afhankelijkheid van externe factoren: Het bedrijf kan worden beïnvloed door externe factoren, zoals grondstofprijzen, regelgevingsveranderingen en economische schommelingen.
 • Technologische veranderingen: De sector van energieopslag ondergaat voortdurend technologische veranderingen. Enersys moet bijblijven en investeren in nieuwe ontwikkelingen om concurrentieel te blijven.
 • Operationele risico’s: Het runnen van productie- en distributieactiviteiten brengt operationele risico’s met zich mee, zoals logistieke uitdagingen, kwaliteitscontrole en veiligheidskwesties.
 • Internationale marktvolatiliteit: Enersys is actief op internationale markten, wat blootstelling met zich meebrengt aan valutaschommelingen, politieke instabiliteit en handelsbelemmeringen.

Over Enersys

Enersys is een wereldwijd bekende Amerikaanse fabrikant van batterijen voor verschillende toepassingen. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld aandrijfkracht, reservevermogen en toepassingen voor de ruimtevaart. De aandelen Enersys worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ENS.

Enersys heeft het hoofdkantoor gevestigd in Reading in de staat Pennsylvania. Alpha Technologies geldt als een van de meest voorname dochterondernemingen van Enersys. Enersys is opgericht in 2000 en wordt alom beschouwd als toonaangevend in opgeslagen energieoplossingen voor industriele toepassingen. Behalve reservevermogen en aandrijfkracht is Enersys ook voor batterijladers, stroomapparatuur en behuizingen.

Enersys

Wel of niet aandelen Enersys kopen?

Ben je aan het nadenken over het kopen van aandelen Enersys? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Enersys is een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in energieopslagoplossingen.

Een goede reden om aandelen Enersys te overwegen, is hun sterke positie in de markt voor energieopslag. Ze bieden batterijtechnologieën aan die gebruikt kunnen worden in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, telecommunicatie en hernieuwbare energie.

Bovendien is er een groeiende vraag naar energieopslag vanwege de transitie naar duurzame energiebronnen. Enersys kan profiteren van deze trend en heeft potentieel voor groei.

Maar er zijn ook enkele overwegingen. De markt voor energieopslag is competitief, met andere spelers die ook streven naar marktleiderschap. Dit kan invloed hebben op de winstmarges van Enersys.

Daarnaast kunnen technologische ontwikkelingen en regelgevingsveranderingen de vraag naar bepaalde energieopslagoplossingen beïnvloeden. Het is belangrijk om de marktomstandigheden en de vooruitzichten van Enersys goed te onderzoeken.

Als je besluit aandelen Enersys te kopen, is het verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.