Aandelen Enersys kopen

Wil je beleggen in Enersys aandelen? Op deze pagina kan je direct Enersys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Enersys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Enersys raadplegen. Enersys is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENS.

Waar kan je Enersys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Enersys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Enersys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Enersys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Enersys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Enersys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Enersys

Enersys is een wereldwijd bekende Amerikaanse fabrikant van batterijen voor verschillende toepassingen. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld aandrijfkracht, reservevermogen en toepassingen voor de ruimtevaart. De aandelen Enersys worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ENS.
Enersys heeft het hoofdkantoor gevestigd in Reading in de staat Pennsylvania. Alpha Technologies geldt als een van de meest voorname dochterondernemingen van Enersys. Enersys is opgericht in 2000 en wordt alom beschouwd als toonaangevend in opgeslagen energieoplossingen voor industriele toepassingen. Behalve reservevermogen en aandrijfkracht is Enersys ook voor batterijladers, stroomapparatuur en behuizingen.