Aandelen Enterprise Products kopen

Wil je beleggen in Enterprise Products aandelen? Op deze pagina kan je direct Enterprise Products aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Enterprise Products. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Enterprise Products raadplegen. Enterprise Products is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EPD.

Waar kan je Enterprise Products aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Enterprise Products kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Enterprise Products?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Enterprise Products. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Enterprise Products?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Enterprise Products? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Enterprise Products

Enterprise Products is een Amerikaans midstream bedrijf dat het best omschreven kan worden als een aardgas en aardolie pijpleidingbedrijf. Je vindt het hoofdkantoor in Houston, Texas. Enterprise Products neemt een voorname positie in op de Fortune 500 lijst op basis van de totale omzet. Je koopt aandelen van het bedrijf op de New York Stock Exchange onder de naam EPD. 
Don Duncan is de oprichter van Enterprise Products. Dat deed hij in 1968. In Enterprise Products Operating heeft het een bekend dochterbedrijf, Enterprise GP Holdings geldt als het moederbedrijf.