Aandelen EOG Resources kopen

Wil je beleggen in EOG Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct EOG Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EOG Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EOG Resources raadplegen. EOG Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EOG.

Waar kan je EOG Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EOG Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EOG Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EOG Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EOG Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EOG Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over EOG Resources

EOG Resources is een bedrijf dat zich vooral bezighoudt met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten concentreren zich in Delaware.  Je vindt het hoofdkantoor in Heritage Plaza in Houston in de Amerikaanse staat Texas.  EOG Resources geldt als een Fortune 500 bedrijf en de aandelen worden als EOG verhandeld op de New York Stock Exchange.
Bekende dochteronderneming van het bedrijf is Pecan Pipeline Company.  Het bedrijf heette aanvankelijk overigens Enron Oil & Gas Company, dit voor de afscheid van Enron in het jaar 1999. EOG Resources is een S&P 500 component.