Aandelen Epizyme kopen

Wil je beleggen in Epizyme aandelen? Op deze pagina kan je direct Epizyme aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Epizyme. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Epizyme raadplegen. Epizyme is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EPZM.

Waar kan je Epizyme aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Epizyme kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Epizyme?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Epizyme. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Epizyme?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Epizyme? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Epizyme

Sterke punten Epizyme

 • Focust op innovatie: Epizyme richt zich op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van kanker en andere ernstige ziekten.
 • Pijplijn van veelbelovende medicijnen: Het bedrijf heeft een aantal veelbelovende medicijnen in hun pijplijn, wat potentieel biedt voor toekomstige groei en succes.
 • Strategische samenwerkingen: Epizyme heeft strategische samenwerkingsverbanden met gerenommeerde farmaceutische bedrijven, waardoor ze toegang hebben tot middelen, expertise en grotere kansen op succes.
 • Focus op specifieke aandoeningen: Epizyme richt zich op specifieke aandoeningen, waardoor ze diepgaande kennis en expertise kunnen opbouwen en zich kunnen onderscheiden in de markt.
 • Impact op patiëntenlevens: De medicijnen van Epizyme hebben het potentieel om de levens van patiënten te verbeteren en een positieve impact te hebben op de gezondheidszorg.

Zwakke punten Epizyme

 • Risico’s in de biotechnologiesector: De biotechnologiesector is volatiel en investeren in medicijnontwikkeling brengt inherente risico’s met zich mee, zoals klinische mislukkingen en regelgevende uitdagingen.
 • Afhankelijk van onderzoek en ontwikkeling: Het succes van Epizyme is afhankelijk van het voortdurende onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, wat tijdrovend en kostbaar kan zijn.
 • Concurrentie van andere biotechbedrijven: Er is hevige concurrentie in de biotechnologiesector, en Epizyme moet concurreren met andere bedrijven om marktaandeel en investeerders aan te trekken.
 • Onzekerheid van toekomstige inkomsten: Het is moeilijk om de toekomstige inkomsten van Epizyme nauwkeurig te voorspellen, gezien de onzekerheid van de klinische ontwikkeling en goedkeuring van medicijnen.
 • Regelgevende uitdagingen: Het verkrijgen van regelgevende goedkeuring voor nieuwe medicijnen kan een complex en tijdrovend proces zijn, met mogelijke vertragingen en risico’s.

Over Epizyme

De aandelen van de onderneming met de naam Epizyme staan aan de Nasdaq genoteerd als EPZM en het hoofdkwartier van het bedrijf vind je in Massachusetts. Epizyme is een biofarmaceutische onderneming. Het ontwikkelt en commercialiseert nieuwe epigenetische geneesmiddelen voor onder andere mensen met kanker en ook andere ziekten. Dat doet het overigens met name in Amerika.

Bekend product van Epizyme is bijvoorbeeld tazemetostat, een erkend remmer van de ziekmaker die EZH2 heet. Dit is een beproefd middel, ook als het gecombineerd wordt met R-CHOP. Zeker de mensen met DLBCL varen wel bij dit product.

aandeel epizyme kopen

Wel of niet aandelen Epizyme kopen?

Als je van plan bent om aandelen te kopen, vraag je je misschien af of Epizyme een goede investering is. Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Epizyme is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van medicijnen voor de behandeling van kanker en andere ernstige ziekten. Ze hebben een aantal veelbelovende medicijnen in hun pijplijn.

Een groot voordeel van Epizyme is hun focus op innovatie. Ze werken aan baanbrekende geneesmiddelen die de levens van patiënten kunnen verbeteren en de medische wereld kunnen veranderen.

Bovendien heeft Epizyme strategische samenwerkingen met gerenommeerde farmaceutische bedrijven, wat hun kansen op succes vergroot en hen toegang geeft tot middelen en expertise.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan beleggen in Epizyme. De biotechnologiesector is volatiel en het succes van medicijnontwikkeling is onzeker. Klinische proeven kunnen tegenvallen en regelgevende goedkeuring kan een uitdaging zijn.

De beslissing om aandelen in Epizyme te kopen hangt af van je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het bedrijf, de concurrentie en de markttrends. Overleggen met een financieel expert kan ook verstandig zijn om een weloverwogen beslissing te nemen.