Aandelen Epizyme kopen

Wil je beleggen in Epizyme aandelen? Op deze pagina kan je direct Epizyme aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Epizyme. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Epizyme raadplegen. Epizyme is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EPZM.

Waar kan je Epizyme aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Epizyme kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Epizyme?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Epizyme. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Epizyme?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Epizyme? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Epizyme

De aandelen van de onderneming met de naam Epizyme staan aan de Nasdaq genoteerd als EPZM en het hoofdkwartier van het bedrijf vind je in Massachusetts. Epizyme is een biofarmaceutische onderneming. Het ontwikkelt en commercialiseert nieuwe epigenetische geneesmiddelen voor onder andere mensen met kanker en ook andere ziekten. Dat doet het overigens met name in Amerika.
Bekend product van Epizyme is bijvoorbeeld tazemetostat, een erkend remmer van de ziekmaker die EZH2 heet. Dit is een beproefd middel, ook als het gecombineerd wordt met R-CHOP. Zeker de mensen met DLBCL varen wel bij dit product.