Aandelen Eqt kopen

Wil je beleggen in Eqt aandelen? Op deze pagina kan je direct Eqt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eqt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eqt raadplegen. Eqt is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EQT.

Waar kan je Eqt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eqt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eqt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eqt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eqt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eqt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over EQT

EQT is een wereldwijde beleggingsorganisatie dat zich heeft toegespitst op het beleggen in de ontwikkeling en het bezitten van bedrijven. Het bedrijf levert aantoonbaar aantrekkelijke beleggingsprestaties in verschillende regio’s, sectoren en bedient het zich daarbij van diverse strategieën.
EQT werd opgericht in 1994 en bekende dochters zijn EQT Ventures en VFS Global. De onderneming staat op de Nasdaq genoteerd als EQT en het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in het Zweedse Stockholm. Het bedrijf kreeg vorm door een samengaan van Investor, Conni Jonsson, AEA Investors en Seb Asset Management.