Aandelen Equifax kopen

Wil je beleggen in Equifax aandelen? Op deze pagina kan je direct Equifax aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Equifax. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Equifax raadplegen. Equifax is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EFX.

Waar kan je Equifax aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Equifax kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Equifax?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Equifax. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Equifax?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Equifax? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Equifax

Equifax is een Amerikaanse kredietbeoordelaar voor consumentenkredieten en is een van de drie grootste kredietbeoordelaars voor consumenten. Dat doet het onder de namen Experian en ThanksUnion. Het hoofdkantoor vind je in Atlanta in de staat Georgia. Het bedrijf werd gesticht door Cator en Guy Woolford als we spreken van het jaar 1899.
Equifax verzamelt gegevens van meer dan 800 miljoen individuele consumenten en meer dan 88 miljoen bedrijven en dat wereldwijd. Naast het verzamelen van gegevens en zakelijke dienstverlening, verkoopt Equifax diensten voor kredietbewaringen en fraudepreventie. Ondertussen is Equifax een S&P 500 component.