Aandelen Equinix kopen

Wil je beleggen in Equinix aandelen? Op deze pagina kan je direct Equinix aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Equinix. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Equinix raadplegen. Equinix is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EQIX.

Waar kan je Equinix aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Equinix kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Equinix?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Equinix. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Equinix?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Equinix? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Equinix

Equinix is een multinational die met het hoofdkantoor gevestigd is in Redwood City in Californië. De onderneming is gespecialiseerd in internetverbindingen en datacenters. Sterker nog, het is ondertussen leidend op het gebied van datacenters, en dat wereldwijd.
Equinix heeft ondertussen 205 van dergelijke centers in 25 landen en op precies vijf continenten. Equinix staan op de Nasdaq vermeldt als QIX. Belangrijke dochterondernemingen van Equinix zijn onder meer de TelecityGroup  en Terremark. Equinix is voorloper op het gebied van co-locatie en liet het bedrijfsprofiel in 2015 veranderen in een vastgoed investeringsfonds.