Aandelen Equity Residential kopen

Wil je beleggen in Equity Residential aandelen? Op deze pagina kan je direct Equity Residential aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Equity Residential. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Equity Residential raadplegen. Equity Residential is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EQR.

Waar kan je Equity Residential aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Equity Residential kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Equity Residential?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Equity Residential. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Equity Residential?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Equity Residential? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Equity Residential

Equity Residential is een vastgoedbeleggingsfonds dat hoofdzakelijk in appartementen investeert. De onderneming heeft ondertussen belangen en geïnvesteerd in meer dan driehonderd panden.
Dat betekent dat Equity Residential zo’n 73.000 appartementen heeft, vooral gevestigd in Zuid Californië, San Francisco en Washington. De onderneming werd gesticht in 1969 en het hoofdkwartier is gevestigd in Chicago. Moederbedrijf van Equity Residential is overigens ERP Operating LTD Partnership en het bedrijf wordt op de NYSE verhandeld als EQR. Het bedrijf geldt als de op een na grootste eigenaar van appartementen in Amerika en hoort daarnaast bij de tien grootste beheerders van appartementen.