Aandelen ERG kopen

Wil je beleggen in ERG aandelen? Op deze pagina kan je direct ERG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ERG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ERG raadplegen. ERG is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ERG-I.

Waar kan je ERG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ERG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ERG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ERG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ERG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ERG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ERG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ERG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ERG

ERG staat voor Edoardo Raffinieri Garrone en werd opgericht in 1938. Het zal geen verrassing zijn dat Edoardo Garrone de oprichter is van ERG. Hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Genua. ERG heeft in ERG Mobile een bekende dochteronderneming. Aandelen van het energiebedrijf worden op de Borsa Italiana als ERG verhandeld.
ERG geldt als marktleider in windenergie en behoort eveneens bij de top 10 van Europa. ERG beschikt over een elektriciteitscentrale in Sicilië en kocht in Terni een waterkrachtcentrale, die het overnam van EON. Behalve in Italië is ERG ook actief in Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Bulgarije en Polen.