Aandelen Ericsson kopen

Wil je beleggen in Ericsson aandelen? Op deze pagina kan je direct Ericsson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ericsson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ericsson raadplegen. Ericsson is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ERIC-B.ST.

Waar kan je Ericsson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ericsson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ericsson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ericsson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ericsson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ericsson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ericsson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ericsson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ericsson

Ericsson behoeft amper nadere introductie en is een wereldberoemde Zweedse onderneming en fabrikant van telecommunicatie-apparatuur. Het zeer succesvolle bedrijf werd in 1876 opgericht door Lars Magnus Ericsson en het heeft in Stockholm het hoofdkantoor.
Ericsson domineerde in het begin van de twintigste eeuw de markt voor zeker de handmatige telefooncentrales. Ericsson kon wat dat betreft alles en installeerde al in 1916 een telefooncentrale geschikt voor 60.000 aansluitingen in Moskou. Lars Magnus Ericsson richtte zijn bedrijf op als reparatiewinkel voor telegrafieapparatuur overigens. Ondertussen is het onderdeel van Wireless Valley.