Aandelen Erste Group (CZ) kopen

Wil je beleggen in Erste Group (CZ) aandelen? Op deze pagina kan je direct Erste Group (CZ) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Erste Group (CZ). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Erste Group (CZ) raadplegen. Erste Group (CZ) is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EBS.VI.

Waar kan je Erste Group (CZ) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Erste Group (CZ) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Erste Group (CZ)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Erste Group (CZ). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Erste Group (CZ)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Erste Group (CZ)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Erste Group (CZ) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Erste Group (CZ).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Erste Group CZ

Erste Group CZ  wordt in eigen land aangeduid als Ceska Sporitelna. Het bedrijf zag het levenslicht in 1825 en was de eerste spaarbank in Tsjechië. Thans is het een zeer moderne bank met de focus vooral gericht  de particuliere klanten, kleine en middelgrote ondernemingen, gemeenten, steden. Ook is het belangrijk bij de financiering van grote bedrijven en het verlenen van de financiële markten. 
Erste Group CZ is met een kleine 5 miljoen klanten  de grootste bank van Tsjechië. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Prague Stock Exchange.