Aandelen Erste Group kopen

Wil je beleggen in Erste Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Erste Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Erste Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Erste Group raadplegen. Erste Group is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EBS.VI.

Waar kan je Erste Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Erste Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Erste Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Erste Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Erste Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Erste Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Erste Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Erste Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Erste Group

Erste Group is een van de grootste financiële dienstverleners in specifiek Midden en Oost Europa. Daar bedient het een kleine 16 miljoen klanten. Dat doet het vanuit 2700 kantoren in zeven verschillende landen. 
De aandelen van Erste Group worden als EBS op de beurs verhandeld. Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je overigens in Wenen. Bekende dochterondernemingen zijn  de Erste Bank Tsjechië. Erste Group is een bank die in 1819 is opgericht in Leopoldstad, dit is een voorstad van Wenen. Het bedrijf ging in 1997 naar de beurs.