Aandelen ESR Cayman kopen

Wil je beleggen in ESR Cayman aandelen? Op deze pagina kan je direct ESR Cayman aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ESR Cayman. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ESR Cayman raadplegen. ESR Cayman is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1821.HK.

Waar kan je ESR Cayman aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ESR Cayman kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ESR Cayman?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ESR Cayman. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ESR Cayman?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ESR Cayman? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ESR Cayman is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ESR Cayman.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ESR Cayman

Het hoofdkantoor van ESR Cayman vind je in Hong Kong en de aandelen van ESR Cayman worden onder de aanduiding 1821 verkocht op de beurs van Hong Kong. Het bedrijf werd in 2011 opgericht. Het is toonaangevend in APAC gerichte en geïntegreerde logistiek vastgoedplatform. De hoofdzetel van de onderneming vind je in Hong Kong.  
ESR Cayman is actief in uiteraard China maar ook in  onder andere Japan, Zuid Korea, Singapore, Australië en India. De specialist in APAC gerichte platformen staan bekend om het zeer sterke fondsbeheer model en de ongeevanaarde investeringskennis die het heeft.