Aandelen Essentra kopen

Wil je beleggen in Essentra aandelen? Op deze pagina kan je direct Essentra aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Essentra. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Essentra raadplegen. Essentra is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ESNT-L.

Waar kan je Essentra aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Essentra kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Essentra?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Essentra. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Essentra?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Essentra? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Essentra is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Essentra.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Essentra

Essentra levert kunststof en vezelproducten. Het bedrijf houdt domicilie in Milton Keys en de aandelen van Essentra worden als ESNT verhandeld op de beurs in Londen. Het is daarnaast FTSE 250 component. Met zeker de Reid Supply Company heeft het een bekende dochteronderneming.
Essentra werd opgericht in Jarrow en was aanvankelijk een onderdeel van de Fibres-divisie van Bunzl. Later heette het bedrijf ook Filtrona voor het de huidige naam aannam. Essentra nam de afgelopen jaren met Enitor en de Skiffy Group twee Nederlandse bedrijven over. Skiffy geldt nog steeds als een voorname dochteronderneming.