Aandelen Essex Property Trust kopen

Wil je beleggen in Essex Property Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Essex Property Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Essex Property Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Essex Property Trust raadplegen. Essex Property Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ESS.

Waar kan je Essex Property Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Essex Property Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Essex Property Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Essex Property Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Essex Property Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Essex Property Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.</center?

Over Essex Property Trust

Essex Property Trust is een vastgoedbeleggingsfonds dat investeert in appartementen en dat met name voor de westkust van de Verenigde Staten. Eind vorig jaar had het belangen in 250 appartementen complexen; dit zijn meer dan 60.000 appartementen.
De aandelen van Essex Property Trust worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ESS. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Mateo in Californië. Het werd in 1971 opgericht. Bekende dochteronderneming is Essex Portfolio LP. Ondertussen is het een S&P 500 component geworden. De zeer gefortuneerde George M. Marcus is de oprichter van het bedrijf.