Aandelen Essilor kopen

Wil je beleggen in Essilor aandelen? Op deze pagina kan je direct Essilor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Essilor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Essilor raadplegen. Essilor is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EL.PA.

Waar kan je Essilor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Essilor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Essilor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Essilor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Essilor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Essilor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Essilor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Essilor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Essilor

Essilor is een multinational die bekend staat om de productie van corrigerende brillen, en dan specifiek de brillenglazen. Ook produceert het instrumenten voor onder andere oogartsen en opticiens. De onderneming is gevestigd in Charenton-le-Point, een plaats in de omgeving van Parijs.
 
Essilor werd opgericht in 1972 toen de bedrijven Essel en Silor besloten samen verder te gaan. Moederbedrijf van Essilor is Essilor xotica. De voorvaderen van Essilor waren al vanaf het jaar 1849 actief overigens, in en rondom Parijs hoofdzakelijk. Dochterbedrijven heeft Essilor ook. Transition Optical en Costa del Mar zijn de twee bekendste daarvan.