Aandelen Estee Lauder kopen

Wil je beleggen in Estee Lauder aandelen? Op deze pagina kan je direct Estee Lauder aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Estee Lauder. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Estee Lauder raadplegen. Estee Lauder is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de EL. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NYSE.

Waar kan je Estee Lauder aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Estee Lauder kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Estee Lauder?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Estee Lauder. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Estee Lauder?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Estee Lauder? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Estee Lauder

Estee Lauder was de grote vrouw achter het succes van Estee Lauder Inc, een Amerikaans cosmeticabedrijf dat zij in 1946 oprichtte samen met haar man. Ze begonnen een bedrijf met gezichtscreme, gebaseerd op een recept van de oom van Estee Lauder, die chemicus was.
Momenteel voert Estee Lauder merken als Aramis, Skincare for Men, Origins, Tom Ford, Bobi Brown, Mustang en nog heel veel andere. Estee Lauder is zelf niet meer onder ons, met het bedrijf gaat het nog steeds crescendo. Je vindt het hoofdkantoor in Midtown Manhattan in New York City. Op de New York Stock Exchange worden aandelen openbaar verhandeld als EL. Het is bovendien een S&P 500 component dat nu in handen is van Kathleen Estes.