Aandelen Etsy kopen

hWil je beleggen in Etsy aandelen? Op deze pagina kan je direct Etsy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Etsy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Etsy raadplegen. Etsy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ETSY.

Waar kan je Etsy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Etsy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Etsy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Etsy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Etsy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Etsy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Etsy

Etsy is een ook in Nederland bekende online marktplaats, speciaal voor handgemaakte en vintage producten. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en heeft in Brooklyn in de staat New York City het hoofdkwartier gevestigd.
Op de Nasdaq staat Etsy onder de eigen naam genoteerd en Etsy heeft in Trunkt en Etsy UK Limited twee belangrijke dochterondernemingen. Etsy weet zich ondersteund door een aantal grote ondernemingen en de naam van de onderneming komt uit het Italiaans. Een diepere betekenis heeft het niet, de oprichters vinden het woord gewoon mooi klinken. In 2015 ging Etsy naar de beurs, een jaar later werd voor het eerst winst geboekt.