Aandelen Eurazeo kopen

Wil je beleggen in Eurazeo aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurazeo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurazeo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurazeo raadplegen. Eurazeo is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RF.PA.

Waar kan je Eurazeo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurazeo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurazeo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurazeo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eurazeo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurazeo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurazeo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eurazeo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eurazeo

Erazeo is een investeringsmaatschapij. Het bedrijf is ontstaan in april in het jaar 2001, toen Azeo en Eurafrance samen verder besloten te gaan. De aandelen van Eurazeo worden op de Euronext beurs in Parijs verhandeld onder de noemer RF.
Eurazeo heeft in Europcar en Idinvest Partners twee zeer bekende dochterondernemingen, Sofina Asmodee Editions geldt als moederbedrijf. Azeo was voorheen overigens bekend onder de naam Gaz et Eaux en was al vanaf 1881 actief en met name gespecialiseerd in water en gas in grote delen van Noord en West Frankrijk.