Aandelen Eurocash kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Eurocash aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurocash aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurocash. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurocash raadplegen. Eurocash is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EUR:WSE.

Waar kan je Eurocash aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurocash kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurocash?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurocash. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eurocash?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurocash? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurocash is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Eurocash.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Eurocash

Sterke punten Eurocash

 • Leidende positie in de Poolse markt: Eurocash is een van de marktleiders in de Poolse retailsector, met een uitgebreid netwerk van winkels en distributiekanalen.
 • Diversificatie van activiteiten: Eurocash heeft diverse activiteiten in de retailsector, waaronder groothandel, detailhandel en distributie, wat kan zorgen voor diversificatie van inkomsten en risicospreiding.
 • Efficiënte logistieke operaties: De onderneming heeft een efficiënt logistiek systeem en distributienetwerk, wat kan bijdragen aan een snelle en betrouwbare bevoorrading van de winkels.
 • Sterke merkenportfolio: Eurocash heeft een sterke merkenportfolio, waaronder bekende merken in verschillende categorieën, wat kan bijdragen aan merkloyaliteit en concurrentievoordeel.

Zwakke punten Eurocash

 • Concurrentie in de markt: De Poolse retailsector is competitief, met veel spelers die strijden om marktaandeel, wat druk kan uitoefenen op de winstgevendheid van Eurocash.
 • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De prestaties van Eurocash kunnen worden beïnvloed door de economische omstandigheden in Polen, zoals de consumentenbestedingen en de algemene economische groei.
 • Regelgevingsrisico’s: De retailsector is onderhevig aan wet- en regelgeving op het gebied van onder andere voedselveiligheid, arbeidsrecht en consumentenbescherming, wat juridische en compliance-risico’s met zich mee kan brengen.
 • Operationele uitdagingen: Als groothandels- en detailhandelsonderneming heeft Eurocash te maken met operationele uitdagingen, zoals logistiek beheer, voorraadbeheer en operationele kosten.

Over Eurocash

Eurocash is een bekende Poolse bedrijfsgroep. Het is actief met tal van verschillende bedrijven als onder meer Eurocash Cash & Carry, Eurocash Serwis net als dat het is met winkelketen ABC, met Delikatesy Centrum, Grszek, Lewiat en Mila.

De aandelen van Eurocash worden openbaar verhandeld op de beurs in Warschau onder de aanduiding EUR. Eurocash werd overigens opgericht in 1993. Het heeft in EkoHolding en Panta Hurt Sp twee bekende dochterbedrijven, die ook al uitstekend bekend staan en goed werk leveren. Eurocash beperkt de activiteiten overigens tot alleen Polen.

aandeel eurocash kopen

Wel of niet aandelen Eurocash kopen?

Als je overweegt om aandelen Eurocash te kopen, zijn er verschillende sterke punten en zwakke punten om in overweging te nemen. Eurocash is een marktleider in de Poolse retailsector, met een diversificatie van activiteiten, efficiënte logistieke operaties en een sterke merkenportfolio als sterke punten. Echter, er zijn ook uitdagingen, zoals concurrentie in de markt, afhankelijkheid van economische omstandigheden, regelgevingsrisico’s en operationele uitdagingen, als zwakke punten.

Het is belangrijk om de risico’s en kansen van Eurocash als belegging zorgvuldig af te wegen. De competitieve retailmarkt en de afhankelijkheid van economische omstandigheden kunnen invloed hebben op de winstgevendheid van Eurocash. Daarnaast zijn er regelgevingsrisico’s en operationele uitdagingen waarmee de onderneming te maken heeft.

Als belegger is het raadzaam om grondig onderzoek te doen naar Eurocash, inclusief financiële prestaties, marktpositie, concurrentie, en toekomstige vooruitzichten. Het is ook belangrijk om je eigen beleggingsdoelen, risicobereidheid en diversificatiestrategie in overweging te nemen. Raadpleeg altijd een professionele financieel adviseur voordat je beslissingen neemt over het kopen van aandelen Eurocash of enige andere belegging.