Aandelen Eurocash kopen

Wil je beleggen in Eurocash aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurocash aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurocash. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurocash raadplegen. Eurocash is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EUR:WSE.

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurocash?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurocash. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Eurocash?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurocash? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurocash is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eurocash.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Eurocash aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurocash kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€5 + 0,16% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum

Over Eurocash

Eurocash is een bekende Poolse bedrijfsgroep. Het is actief met tal van verschillende bedrijven als onder meer Eurocash Cash & Carry, Eurocash Serwis net als dat het is met winkelketen ABC, met Delikatesy Centrum, Grszek, Lewiat en Mila.
De aandelen van Eurocash worden openbaar verhandeld op de beurs in Warschau onder de aanduiding EUR. Eurocash werd overigens opgericht in 1993. Het heeft in EkoHolding en Panta Hurt Sp twee bekende dochterbedrijven, die ook al uitstekend bekend staan en goed werk leveren. Eurocash beperkt de activiteiten overigens tot alleen Polen.