Aandelen Eurocommercial kopen

Wil je beleggen in Eurocommercial aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurocommercial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurocommercial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurocommercial raadplegen. Eurocommercial is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ECMPA.AS.

Waar kan je Eurocommercial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurocommercial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurocommercial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurocommercial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eurocommercial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurocommercial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurocommercial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eurocommercial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Eurocommercial

Eurocommercial is een Nederlands beursgenoteerd en succesvol bedrijf dat zich met name heeft toegelegd op vastgoed. Eurocommercial heeft vastgoed in met name Nederland, Frankrijk, Italië, België en Zweden. Wie het portfolio bekijkt die ziet dat vooral belegd wordt in winkelcentra en winkelpanden.
Eurocommercial werd in 1991 opgericht, de vastgoedbelegger houdt domicilie in Amsterdam en een bekende dochtermaatschappij van Eurocommercial is Bergvik Kopel. De aandelen van Eurocommercial Properties – want zo luidt de officiële naam van het bedrijf- staan genoteerd aan de AMX index aan de Euronext.