Aandelen Eurofins Scientific kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Eurofins Scientific aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurofins Scientific aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurofins Scientific. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurofins Scientific raadplegen. Eurofins Scientific is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ERF.PA.

Waar kan je Eurofins Scientific aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurofins Scientific kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurofins Scientific?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurofins Scientific. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eurofins Scientific?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurofins Scientific? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurofins Scientific is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eurofins Scientific.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Eurofins Scientific

Sterke punten:

  • Wereldwijd actief: Eurofins Scientific is actief in meer dan 50 landen, waardoor het bedrijf toegang heeft tot een groot klantenbestand en minder gevoelig is voor lokale economische schommelingen.
  • Breed dienstenpakket: Het bedrijf biedt een breed scala aan laboratoriumdiensten, van voedseltesten tot milieu- en farmaceutische tests. Dit zorgt voor diversificatie van inkomsten en verminderd het risico van afhankelijkheid van een bepaalde sector.
  • Focus op innovatie: Eurofins Scientific heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve laboratoriumtechnologieën en -diensten die klanten aanspreken.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: Eurofins Scientific opereert in een competitieve markt en concurreert met andere laboratoriumdienstverleners. Dit kan leiden tot druk op de prijzen en marges.
  • Regelgevingsrisico’s: Als leverancier van laboratoriumdiensten is Eurofins Scientific onderhevig aan strikte regelgeving en wetgeving, wat kan leiden tot vertragingen en kosten.
  • Impact van COVID-19: Hoewel het bedrijf heeft geprofiteerd van de groeiende vraag naar COVID-19-tests, heeft de pandemie ook een negatieve impact gehad op andere delen van het bedrijf, zoals de milieu- en voedseltestdiensten.

Over Eurofins Scientific

Eurofins Scientific is een internationale groep van laboratoria dat met het hoofdkwartier is gevestigd in Luxemburg.  Het biedt onder andere test en ondersteuningsdiensten aan met name de farmaceutische industrie en industrieën voor voedingsmiddelen, milieu, landbouw en ook voor de consumenten productie industrie.
 
Aandelen van het succesvolle Eurofins Scientific worden als ERF verhandeld op Euronext, de aandelenbeurs in Parijs.  Gilles G. Martin is de oprichter van Eurofins Scientific. Bekende dochterondernemingen van de internationale laboratorium groep zijn overigens Lancaster Laboratories zoals ook Bioaccess een bekende dochter van Eurofins Scientific is.

aandeel eurofins scientific kopen

Wel of niet aandelen Eurofins Scientific kopen?

Ben jij op zoek naar een interessante belegging? Misschien is het de moeite waard om aandelen Eurofins Scientific te overwegen. Het bedrijf is wereldwijd actief en biedt een breed scala aan laboratoriumdiensten, van voedseltesten tot milieu- en farmaceutische tests.

Een van de sterke punten van Eurofins Scientific is de focus op innovatie en onderzoek en ontwikkeling. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve laboratoriumtechnologieën en -diensten die klanten aanspreken. Ook is het bedrijf geografisch gediversifieerd, waardoor het minder gevoelig is voor lokale economische schommelingen en politieke risico’s.

Aan de andere kant is het belangrijk om rekening te houden met de concurrentie waarmee Eurofins Scientific opereert en de impact van COVID-19 op het bedrijf. Ook is het bedrijf onderhevig aan strikte regelgeving en wetgeving, wat kan leiden tot vertragingen en kosten.

Over het algemeen lijkt Eurofins Scientific een interessante belegging te zijn, maar zoals altijd is het belangrijk om eerst grondig onderzoek te doen en de risico’s zorgvuldig af te wegen voordat je besluit om te investeren.