Aandelen Eurofins Scientific kopen

Wil je beleggen in Eurofins Scientific aandelen? Op deze pagina kan je direct Eurofins Scientific aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eurofins Scientific. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eurofins Scientific raadplegen. Eurofins Scientific is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ERF.PA.

Waar kan je Eurofins Scientific aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eurofins Scientific kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Eurofins Scientific?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eurofins Scientific. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eurofins Scientific?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eurofins Scientific? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eurofins Scientific is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eurofins Scientific.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Eurofins Scientific

Eurofins Scientific is een internationale groep van laboratoria dat met het hoofdkwartier is gevestigd in Luxemburg.  Het biedt onder andere test en ondersteuningsdiensten aan met name de farmaceutische industrie en industrieën voor voedingsmiddelen, milieu, landbouw en ook voor de consumenten productie industrie.
 
Aandelen van het succesvolle Eurofins Scientific worden als ERF verhandeld op Euronext, de aandelenbeurs in Parijs.  Gilles G. Martin is de oprichter van Eurofins Scientific. Bekende dochterondernemingen van de internationale laboratorium groep zijn overigens Lancaster Laboratories zoals ook Bioaccess een bekende dochter van Eurofins Scientific is.