Aandelen Eutelsat kopen

Wil je beleggen in Eutelsat aandelen? Op deze pagina kan je direct Eutelsat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eutelsat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eutelsat raadplegen. Eutelsat is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ETL.PA.

Waar kan je Eutelsat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eutelsat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Eutelsat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eutelsat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eutelsat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eutelsat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eutelsat is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eutelsat.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eutelsat

Eutelsat biedt communicatiediensten aan via de satelliet. De hoofdzetel van Eutelsat staat in Parijs. Eutelsat bereikt met eigen satellieten en met gehuurde satellieten mensen in Europa, het Midden Oosten, Afrika en India en ook grote delen van Azië en Noord- en Zuid Amerika, Eutelsat werd overigens opgericht in 1977.
 
Eutelsat Comms is de moedermaatschappij van de onderneming die het transport van radio en televisiezenders naar thuisontvangst en kabelnetwerken verzorgt. Ondertussen ontvangen rond de 200 miljoen mensen radio en televisie via Eutelsat. De onderneming is voor 26 procent in handen van Bpifrance.