Aandelen Everbridge kopen

Wil je beleggen in Everbridge aandelen? Op deze pagina kan je direct Everbridge aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Everbridge. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Everbridge raadplegen. Everbridge is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EVBG.

Waar kan je Everbridge aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Everbridge kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Everbridge?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Everbridge. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Everbridge?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Everbridge? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Everbridge

Everbridge is een bekende verkoper van speciale communicatiediensten. De diensten zijn in staat om noodsituaties melden. Het bedrijf werd in 2002 opgericht. Everbridge stuurt berichten via de smartphone, via SMS en via e-mail. De berichtendienst stopt op het moment dat iemand een bericht ook daadwerkelijk gelezen heeft.
De aandelen van Everbridge staan als EVBG genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Burlington in Massachusetts. In Nixle, NC4 en Connexient heeft Everbridge een aantal bekende dochterondernemingen. Everbridge maakt voor haar diensten speciaal gebruik van onder meer geotags.