Aandelen Everbridge kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Everbridge aandelen? Op deze pagina kan je direct Everbridge aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Everbridge. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Everbridge raadplegen. Everbridge is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EVBG.

Waar kan je Everbridge aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Everbridge kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Everbridge?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Everbridge. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Everbridge?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Everbridge? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Everbridge

Sterke punten Everbridge

 • Leider in kritieke communicatie: Everbridge is een marktleider in het leveren van kritieke communicatie- en crisismanagementoplossingen aan organisaties wereldwijd.
 • Uitgebreid productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder noodmeldingen, incidentrespons, IT-incidentbeheer en fysieke veiligheid.
 • Wereldwijde klantenbasis: Everbridge bedient een diverse klantenbasis, waaronder bedrijven, overheidsinstanties, gezondheidszorginstellingen en onderwijsinstellingen.
 • Real-time situatiebewustzijn: Het platform van Everbridge biedt real-time informatie en situatiebewustzijn om organisaties te helpen bij het nemen van snelle en geïnformeerde beslissingen tijdens noodsituaties.
 • Partnerships en integraties: Everbridge werkt samen met andere technologiebedrijven en integreert met verschillende systemen om een naadloze en uitgebreide oplossing te bieden aan klanten.

Zwakke punten Everbridge

 • Concurrentie van grote spelers: Everbridge opereert in een competitieve markt en staat tegenover concurrentie van grote spelers op het gebied van communicatie en crisismanagement.
 • Afhankelijkheid van abonnementen: Het verdienmodel van Everbridge is gebaseerd op abonnementen, wat betekent dat de omzet afhankelijk is van het behoud en de uitbreiding van klanten.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: In economisch moeilijke tijden kunnen organisaties mogelijk bezuinigen op investeringen in communicatie- en crisismanagementoplossingen.
 • Regelgevingsuitdagingen: Als aanbieder van kritieke communicatieoplossingen moet Everbridge voldoen aan regelgeving en nalevingsvereisten, wat uitdagingen met zich mee kan brengen.
 • Technologische veranderingen: De snel evoluerende aard van technologieën kan vereisen dat Everbridge voortdurend innoveert en zich aanpast om concurrerend te blijven in de markt.

Over Everbridge

Everbridge is een bekende verkoper van speciale communicatiediensten. De diensten zijn in staat om noodsituaties melden. Het bedrijf werd in 2002 opgericht. Everbridge stuurt berichten via de smartphone, via SMS en via e-mail. De berichtendienst stopt op het moment dat iemand een bericht ook daadwerkelijk gelezen heeft.

De aandelen van Everbridge staan als EVBG genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Burlington in Massachusetts. In Nixle, NC4 en Connexient heeft Everbridge een aantal bekende dochterondernemingen. Everbridge maakt voor haar diensten speciaal gebruik van onder meer geotags.

Everbridge

Wel of niet aandelen Everbridge kopen?

Twijfel je of je aandelen van Everbridge moet kopen? Laten we eens kijken of het een slimme investering kan zijn.

Everbridge is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kritieke communicatie en het beheer van noodsituaties. Ze bieden softwareoplossingen die organisaties helpen bij het snel en effectief communiceren tijdens noodsituaties en kritieke gebeurtenissen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd en heeft in het verleden goede resultaten behaald.

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het kopen van aandelen is de groeipotentie van het bedrijf. Everbridge bevindt zich in een groeiende markt, aangezien steeds meer organisaties zich bewust worden van het belang van effectieve noodsituatiecommunicatie. Met de toenemende vraag naar hun diensten zou Everbridge in de toekomst kunnen blijven groeien.

Maar zoals altijd zijn er risico’s verbonden aan beleggen. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals economische omstandigheden en concurrentie. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Als je gelooft in de groeipotentie van Everbridge en bereid bent om risico’s te nemen, kan het kopen van aandelen een interessante mogelijkheid zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd persoonlijk is en afhangt van je eigen financiële situatie en bereidheid om risico’s te nemen.