Aandelen Evotec kopen

Wil je beleggen in Evotec aandelen? Op deze pagina kan je direct Evotec aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Evotec. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Evotec raadplegen. Evotec is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EVT.DE.

Waar kan je Evotec aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Evotec kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Evotec?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Evotec. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Evotec?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Evotec? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Evotec is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Evotec.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Evotec

Het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen is wat Evotec in hoofdzaak doet. Het houdt domicilie in Hamburg in Duitsland en de aandelen worden verhandeld onder de aanduiding EVT op de Deutsche Börse. Manfred Eigen is de oprichter van het bedrijf.
 
Aptuit LLC, Cyprotex zijn bekende dochters van Evotec, dat speciaal onderzoek doet naar de ziektes Alzheimer en Huntington.  Het heeft diverse partnerschappen waaronder met Bayer. Evotec is onderdeel van de TecDAX index. Dat betekent dat het bij de dertig grootste technologiebedrijven hoort. Ondertussen is Evotec ook onderdeel van de MDAX-index.