Aandelen Evraz kopen

Wil je beleggen in Evraz aandelen? Op deze pagina kan je direct Evraz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Evraz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Evraz raadplegen. Evraz is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EVR-L.

Waar kan je Evraz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Evraz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Evraz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Evraz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Evraz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Evraz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Evraz is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Evraz.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Evraz

Evraz is de op 1 na grootste staalproducent van Rusland en moet in dat kader alleen Novolipetsk Steel nog voor laten gaan. Op de beurs in Londen worden de aandelen verkocht als EVR. Hoofdkwartier is Londen en de eigenaar is de bekende Roman Abramovitsj, ook eigenaar van onder andere de Londense voetbalclub Chelsea.
Evraz werd in 1992 opgericht en een bekende dochteronderneming is West Siberian Metal Plant. Evraz is een wat men noemt verticaal geïntegreerde holding en is behalve in Rusland ook actief in de landen Amerika, Canada, Tsjechië en Kazachstan.