Aandelen EXACT Sciences kopen

Wil je beleggen in EXACT Sciences aandelen? Op deze pagina kan je direct EXACT Sciences aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EXACT Sciences. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EXACT Sciences raadplegen. EXACT Sciences is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqCM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXAS.

Waar kan je EXACT Sciences aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EXACT Sciences kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EXACT Sciences?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EXACT Sciences. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EXACT Sciences?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EXACT Sciences? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf EXACT Sciences

EXACT Sciences is een zeer bekend en innovatief moleculair diagnostisch bedrijf. De aandacht binnen EXACT Sciences ligt op vroeg signalering en de preventie van colorectale kanker. In dat kader was de lancering van de eerste ontlasting DNA tester voor deze vorm van kanker door EXACT Sciences baanbrekend. De tester kreeg Cologuard als naam.
EXACT Sciences staat als EXAS genoteerd op de Nasdaq en heeft het hoofdkwartier in Madison, Wisconsin. Bekende dochteronderneming van Exact Sciences is Genomic Health. Het bedrijf is opgericht in 1995 in Marlborough en is ook een Russell 1000 component.