Aandelen Exelon kopen

Wil je beleggen in Exelon aandelen? Op deze pagina kan je direct Exelon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Exelon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Exelon raadplegen. Exelon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXC.

Waar kan je Exelon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Exelon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Exelon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Exelon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Exelon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Exelon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Exelon

Exelon is een Amerikaans Fortune 100 energiebedrijf dat het hoofdkantoor gevestigd heeft in Chicago, Illinois.  De onderneming werd gesticht in Pennsylvania. John Rowe is de stichter van het bedrijf. Hij deed dat in het jaar 2000. Commonwealth Edison is een bekende dochteronderneming van Exelon.
Exelon geldt als het grootste elektrische moederbedrijf in de Verenigde Staten als gekeken wordt naar de opbrengst van het bedrijf.  Het geldt eveneens als het grootste geregelde elektrische nutsbedrijf in Amerika met ongeveer tien miljoen klanten. En alsof dat nog niet genoeg is, geldt het als de grootste exploitant van kerncentrales in Amerika.