Aandelen Exor kopen

Wil je beleggen in Exor aandelen? Op deze pagina kan je direct Exor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Exor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Exor raadplegen. Exor is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXO-I.

Waar kan je Exor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Exor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Exor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Exor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Exor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Exor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Exor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Exor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Exor

Exor is een van oorsprong Italiaans bedrijf dat tegenwoordig echter in handen is van een investeringsmaatschappij in Nederland, een investeringsmaatschappij van de wereldwijd bekende familie Agnelli. Deze familie was in het verleden ook eigenaar van voetbalclub Juventus. De investeerder heeft met name minderheidsbelangen in grote bedrijven als Fiat Chrysler en Ferrari en ook volledig eigenaar is van PartnerRe, een Amerikaanse verzekeraar.
De familie Agnelli is nog steeds eigenaar van de investeringsmaatschappij die ooit werd opgericht door Giovanni Agnelli. We spreken dan van het jaar 1927. Bekende dochteronderneming van Exor is Gruppo Editoriale l’Espresso.