Aandelen EXPD kopen

Wil je beleggen in EXPD aandelen? Op deze pagina kan je direct EXPD aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EXPD. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EXPD raadplegen. EXPD is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXPD.

Waar kan je EXPD aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EXPD kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EXPD?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EXPD. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EXPD?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EXPD? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over EXPD

EXPD staat voor Expedition International of Washington. Het Amerikaanse bedrijf geldt als specialist op het gebied van logistiek en expeditie. Het hoofdkwartier van het bedrijf vind je in Seattle, Washington.  De onderneming werd gesticht in 1979, eveneens in Seattle. Peter J. Rose is de oprichter van EXPD.
Expeditors International GmbH geldt als een voorname dochter van EXPD. De Amerikaanse onderneming biedt specifiek expeditie diensten voor vracht en is een erkend douane tussenpersoon.  De aandelen van EXPD worden onder dezelfde naam verhandeld op de Nasdaq. Het is eveneens een S&P 500 component.