Aandelen Expedia kopen

Wil je beleggen in Expedia aandelen? Op deze pagina kan je direct Expedia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Expedia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Expedia raadplegen. Expedia is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXPE.

Waar kan je Expedia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Expedia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Expedia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Expedia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Expedia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Expedia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Expedia

Het wereldwijd zeer bekende Expedia is een Amerikaans technologiebedrijf dat volledig gericht is op websites en zoekmachines en richt zich daarbij op specifiek de reisbranche. Expedia is de trotse eigenaar van onder andere Expedia.com, HomeAway, Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz, Travelocity, Trivago en Venere.com. 
Aandelen van het technologiebedrijf gericht op de reisbranche worden als EXPE verhandeld op de Nasdaq. Expedia is met het hoofdkantoor gevestigd in Seattle, in de Amerikaanse staat Washington.  Het bedrijf zag het levenslicht in 1996 in Redmond in Washington. Het succesvolle technologiebedrijf werd overigens opgericht door Rick Barton.