Aandelen Experian kopen

Wil je beleggen in Experian aandelen? Op deze pagina kan je direct Experian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Experian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Experian raadplegen. Experian is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXPN-L.

Actuele koers van het aandeel Experian

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Experian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Experian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Experian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Experian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Experian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Experian

Experian is gevestigd in Ierland en is een multinationaal opererend bedrijf en bekend vanwege het rapporteren van consumentenkredieten. Het verzamelt info over meer dan een miljard mensen en bedrijven. Daaronder bevinden zich 225 miljoen individuele Amerikaanse consumenten en zo’n 25 miljoen Amerikaanse bedrijven. De aandelen Experian worden openbaar verhandeld op de Londense beurs onder de aanduiding EXPN. Hoofdkwartier van de onderneming staat in het Ierse Dublin. Experian is actief vanaf 1996 en Experian Information Solutions is een bekende dochteronderneming. Experian is ondertussen een FTSE 100 component geworden en in 37 landen actief, daaronder bevinden zich ook Brazilië en Amerika.