Aandelen Extra Space Storage kopen

Wil je beleggen in Extra Space Storage aandelen? Op deze pagina kan je direct Extra Space Storage aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Extra Space Storage. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Extra Space Storage raadplegen. Extra Space Storage is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXR.

Waar kan je Extra Space Storage aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Extra Space Storage kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Extra Space Storage?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Extra Space Storage. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Extra Space Storage?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Extra Space Storage? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Extra Space Storage

Extra Space Storage is een S&P 500 component en een investeringsfonds voor onroerend goed. Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Salt Lake City, Utah. Er wordt met name geïnvesteerd in opslagruimte. De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam EXR.
Extra Space Storage werd in 1977 gesticht en had eind vorig jaar ruim 1800 locaties in meer dan veertig staten, in Washington D.C. en Puerto Rico. Daardoor heeft het de beschikking over ruim 1540 miljoen vierkante voet aan netto te verhuren ruimte. Daarmee is het de op een na grootste aanbieder in deze branche van de Verenigde Staten.