Aandelen Exxon Mobil kopen

Wil je beleggen in Exxon Mobil aandelen? Op deze pagina kan je direct Exxon Mobil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Exxon Mobil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Exxon Mobil raadplegen. Exxon Mobil is een aandeel uit de Verenigde Station. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XOM.

Waar kan je Exxon Mobil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Exxon Mobil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Exxon Mobil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Exxon Mobil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Exxon Mobil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Exxon Mobil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf

wortels van het innovatieve bedrijf gaan terug naar 1891 en de meeste mensen zullen ExxonMobil vooral kennen van de Esso tankstations. ExxonMobil beschikt over geïntegreerde raffinaderijen en is één van de grootste fabrikanten van chemische producten ter wereld.
In de Benelux houdt ExxonMobil zich specifiek bezig met raffinage en de marketing van olieproducten. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met de productie en marketing van de uit de oliefracties gewonnen grondstoffen bestemd voor de chemische industrie. ExxonMobil is actief in olievelden, gasvelden, chemische fabrieken en raffinaderijen. ExxonMobil heeft relatief veel fabrieken in Nederland en Rotterdam. Deze zijn met name gevestigd rondom de havengebieden van Rotterdam en Antwerpen.