Aandelen Fabege kopen

Wil je beleggen in Fabege aandelen? Op deze pagina kan je direct Fabege aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fabege. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fabege raadplegen. Fabege is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FABG.ST.

Waar kan je Fabege aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fabege kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fabege?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fabege. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fabege?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fabege? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fabege is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fabege.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fabege

1924 was het oprichtingsjaar van de Zweedse onderneming Fabege, een vastgoedonderneming. Fabege richt zich daarbij vooral op commerciële gebouwen en vastgoedontwikkeling en houdt zich bezig met het verhuren en beheren van kantoren, winkels magazijnen en andere panden.
Bij zijn activiteiten richt Fabege zich op een aantal die zich specifiek bevinden in de regio Stockholm. De binnenstad van de Zweedse hoofdstad is een belangrijk gebied voor Fabege, zoals dit ook geldt voor Solna en Hammarby. De activiteiten van Fabege zijn verdeeld in drie takken; Property Management, Property Development en Property Transaction, een tak die zich richt op de verkoop en acquisitie.