Aandelen Factset Research kopen

Wil je beleggen in Factset Research aandelen? Op deze pagina kan je direct Factset Research aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Factset Research. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Factset Research raadplegen. Factset Research is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FDS.

Waar kan je Factset Research aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Factset Research kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Factset Research?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Factset Research. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Factset Research?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Factset Research? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Factset Research

De aandelen van Factset Research worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als FDS en het bedrijf is bovendien een S&P 400 component. Het bedrijf werd opgericht in 1978 door Howard Wille en Charles Snyder. Ondertussen heeft het rond de zestig vestigingen in 24 landen.
Het bedrijf richt zich op financiële data en software met geïntegreerde gegevens en software. Het biedt onder andere klantenondersteuning en implementatiediensten, bedrijfsadvies, gegevenslevering, indexdiensten en geldt ook al als specialist op het gebied van transitiediensten. Factset Research heeft behoorlijke concurrentie van onder meer Bloomberg en Thomson Reuters.