Aandelen Fanuc kopen

Wil je beleggen in Fanuc aandelen? Op deze pagina kan je direct Fanuc aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fanuc. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fanuc raadplegen. Fanuc is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6954.TY.

Waar kan je Fanuc aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fanuc kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fanuc?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fanuc. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fanuc?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fanuc? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fanuc

Fanuc is een groep bedrijven dat zich toe heeft gelegd op automatische producten en diensten zoals bijvoorbeeld robotica, computers en numerieke draadloze besturingssystemen. De deelnemende bedrijven komen voornamelijk uit de landen Japan, Amerika, Luxemburg. Oprichter van Fanuc is Seicion Inaba.
Ondertussen geldt Fanuc als de grootste producent van robots ter wereld. Fanuc is ook een Topix 30 component en maakt eveneens deel uit van de Nikkei 225. Fanuc maakte ooit de start als een onderdeel van Fujitsi en al snel ontwikkelde het  vroege numerieke controle en servicesystemen. De afkorting staat overigens voor Fuji Automatic Numerical Control.