Aandelen Fastenal kopen

Wil je beleggen in Fastenal aandelen? Op deze pagina kan je direct Fastenal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fastenal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fastenal raadplegen. Fastenal is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FAST.

Waar kan je Fastenal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fastenal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fastenal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fastenal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fastenal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fastenal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fastenal

Fastenal is een zeer bekend en alom bewierookt Amerikaans bedrijf. De hoofdzetel vind je in Winona in de Amerikaanse staat Minnesota. Het distribueert goederen die door andere bedrijven worden gebruikt. Ondertussen heeft het 2200 vestgingen in Amerika, Canada, Mexico, Puerto Rico en zeker ook in Europa. Voorts beschikt het ook nog eens over dertien distributiecentra.
De aandelen van het zeer succesvolle Fastenal worden als FAST verhandeld op de Nasdaq. De onderneming werd al gesticht in 1967. Holo Krane Co en Fastenal Canada zijn de meer bekende dochterondernemingen van Fastenal.