Aandelen Faurecia kopen

Wil je beleggen in Faurecia aandelen? Op deze pagina kan je direct Faurecia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Faurecia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Faurecia raadplegen. Faurecia is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EO.PA.

Waar kan je Faurecia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Faurecia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Faurecia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Faurecia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Faurecia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Faurecia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Faurecia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Faurecia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Faurecia

Faurecia is een wereldwijde leverancier van auto’s. In Nanterre staat het hoofdkantoor van de onderneming, dit is een wijk rondom Parijs.  Faurecia is de vijfde grootste internationale fabrikant van auto-onderdelen ter wereld en de nummer 1 op het gebied van voertuig interieurs en emissie beheersingstechnologie. Aandelen Faurecia worden als EO verhandeld op de Euronext in Parijs.
 
Faurecia is er vanaf het jaar 1997 en Canon is een dochteronderneming van het bedrijf. Faurecia groeit nog steeds en maakt niet voor niets onderdeel uit van de CAC Next 20 . Niet voor niets ook was het al in 35 verschillende landen actief.