Aandelen FCX kopen

Wil je beleggen in FCX aandelen? Op deze pagina kan je direct FCX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FCX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FCX raadplegen. FCX is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FCX.

Waar kan je FCX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FCX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FCX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FCX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FCX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FCX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf FCX

FCX is met het hoofdkantoor gevestigd in Freeport – McMoRan, waarmee deze stad ook meteen op de kaart stond. Het bedrijf ontstond in 1981 door verschillende fusies. Wat betreft de mijnbouw richt het zich specifiek op molybdeen en goud en het bedrijf biedt werk aan 30.000 mensen.
Nadat FCX eerst een veelvraat bleek, verkocht het de afgelopen jaren vooral veel, waaronder de activa in schalie van Eagle Ford, de diepwateractiva en 51 procent in de Grasbergmijn aan de Indonesische regering. FCX heeft een plek in de Fortune 500 lijst en geldt als een van de grootste producenten ter wereld op het gebied van molybdeen en koper. Naast een aantal eigen mijninstallaties in Amerika heeft het nog steeds ook meerderheidsparticipaties in mijnbouwsites in Zuid Europa, Indonesië en Europa.