Aandelen Federal Realty kopen

Wil je beleggen in Federal Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Federal Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Federal Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Federal Realty raadplegen. Federal Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRT.

Waar kan je Federal Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Federal Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Federal Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Federal Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Federal Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Federal Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Federal Realty

Federal Realty is een investeringsfonds voor onroerend goed dat met name investeert in winkelcentra in specifiek de Noordoostelijke kant van Amerika, de Mid-Atlantische Staten, Californië en Zuid Florida. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld onder de naam FRT op de New York Stock Exchange. Bovendien is het S&P500 component.
Samuel Gorlitz richtte in 1962 het bedrijf op, dat in Street Retail, Shopping Center Associates en Frit San Jose Town and Country twee bekende dochterondernemingen. Eind 2019 bezat Federal Realty liefst 104 winkelcentra. Bekende eigendommen zijn onder meer Santana Row en Westgate Center.