Aandelen Federated Hermes kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Federated Hermes aandelen? Op deze pagina kan je direct Federated Hermes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Federated Hermes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Federated Hermes raadplegen. Federated Hermes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FHI.

Waar kan je Federated Hermes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Federated Hermes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Federated Hermes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Federated Hermes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Federated Hermes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Federated Hermes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Federated Hermes

Federated Hermes is een zeer gerespecteerde beleggingsbeheerder met de hoofdzetel in Pittsburgh in de staat Pennsylvania. Het bedrijf werd in 1945 opgericht en de aandelen van Federated Hermes worden openbaar verhandeld als FHI op de New York Stock Exchange. Federated Hermes werd opgericht door John F. Donahue.

Federated Services Co is een zeer bekende dochteronderneming van Federated Hermes en heeft het momenteel 135 soorten onderlinge fondsen die eigen vermogen, vastrentende waarden en alternatief of particulier omvatten. Federated Hermes biedt anno 2020 diensten aan via meer dan liefst 11.000 klantfirma’s.

Federated Hermes