Aandelen FedEx kopen

Wil je beleggen in FedEx aandelen? Op deze pagina kan je direct FedEx aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FedEx. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FedEx raadplegen. FedEx is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FDX.

Waar kan je FedEx aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FedEx kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FedEx?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FedEx. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FedEx?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FedEx? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FedEx

FedEx Corporation is een bedrijf in logistieke en koeriersdiensten. Het biedt  de diensten via grond, zee en lucht aan. Het is ook je partner als het gaat om zware vracht. FedEx stond voorheen bekend als Federal Express. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van dit wereldberoemde bedrijf verhandeld als  FDX.
Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Memphis, Tennesee. Oprichter van FedEx was Frederick W. Smith. Hij deed dat in 1971 in Little Rock in de Amerikaanse staat Arkansas. Bekende dochters van FedEx zijn TNT Express en FedEx Office.