Aandelen Ferguson kopen

Wil je beleggen in Ferguson aandelen? Op deze pagina kan je direct Ferguson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ferguson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ferguson raadplegen. Ferguson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FERG-L.

Waar kan je Ferguson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ferguson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ferguson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ferguson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ferguson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ferguson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ferguson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ferguson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ferguson

Ferguson, beter bekend als Massey Ferguson is een van de grootste bouwers van landbouwmachines ter wereld. Ferguson bouwt met name tractoren maar ook maaidorsers en oogstmachines, Ferguson heeft de beschikking over 37 eigen fabrieken, verdeeld over negen verschillende landen. Met de licentiehouders meegerekend worden de fabrieken van Ferguson zelfs in 85 fabrieken overal op de wereld gemaakt.
De fabrieken zijn verdeeld ver 31 landen en de machines worden in maar liefst 140 landen verkocht. Moeder van Ferguson is AGCO Corp. Het hoofdkantoor van Ferguson is te vinden in het Amerikaanse Georgia.